Najlepše poruke i stihovi za mamu

Najlepše poruke i stihovi za mamu

Majka je imenica koja nema svoju zamenicu, majka je jedinstveno biće, majka je osoba koja je uvek puna topline i razumevanja. Svako dete treba beskrajno da voli i poštuje svoju majku. Majka žrtvuje sve kako bi uspela svoje dete da izvede na pravi put, majka iskreno voli svoje dete i za njega živi. Svako dete svoj život započne kraj jedne osobe, a to osoba je majka i to nam govori da je majka najvažnija osoba u životu svakog čoveka. Majka je majka, uvek i svuda i bez obzira na sve. Ko ne voli svoju majku, taj ne voli svoj život, ko ne voli svoju majku, taj ne voli svoju krv. Budite nežni, osećajni i pažljivi prema vašoj majci i trudite se da je svaki dan na neki način oraspoložite i razveselite. Neka vaša majka bude ponosna na vas i neka u vašem društvu bude beskrajno srećna i zadovoljna. Jedan od najboljih načina da ulepšate dan vašoj majci, jeste da joj napišete par lepih i toplih stihova ili neku pozitivnu i ohrabrujuću poruku. Ukoliko želite da vašoj dragoj majci napišete neki stih ili neku poruku, možete iskoristiti neki od navedenih stihova ili neku od navedenih poruka:

Poruke za majku

1) Mila moja majko, svakoga dana mislim na tebe, ti si neprestano u mojoj glavi, u mom srcu i u mojoj duši. Ti si moja konstantna podrška, ti si moj san, ti si moje sve. Želim da te zagrlim i da večno ostanem u tvom toplom zagrljaju, želim da te poljubim i želim da zauvek na mom obrazu ostane toplina i trag tvojih nežnih poljubaca. Tvoje ime je simbol moje sreće, tvoj glas je pesma moje radosti. Želim da znaš da te volim najviše na svetu i da zbog tebe živim.

2) Kada sam bio mali, nisam mogao da provedem ni jedan jedini dan bez tebe, ti si bila moja drugarica, moja učiteljica, prosto i jednostavno, ti si bila sve što poželim. Nikada neću zaboraviti trenutke kada sam se igrao sa tobom, u tim trenucima bio sam najsrećnije, najveselije i najvedrije dete na planeti. Ti si jedina osoba koja je zaslužna za moju sreću, ti si moja kraljica, moje najvrednije bogatstvo. Volim te do neba majčice moja jedina!

3) Draga moja majko, za tebe sam spreman da uradim i ono što je nemoguće, za tebe sam spreman da srušim čitavu planetu i da je svojim sopstvenim rukama ponovo izgradim. Ti si mi podarila život, ti si me stvorila i pružila mi život na dlanu. Ti si me svemu naučila, ti si od mene napravila čoveka koji može normalno da živi i koji nikada neće biti tužan i nezadovoljan. Beskrajno ti hvala na svemu, beskrajno ti hvala za ljubav, pažnju, toplinu i nežnost. Volim te i voleću te sve dok postoji moje ime i moj život.

4) Prvu reč koju sam u životu progovorio bila je: “Mama”. To je bio samo nagoveštaj da ćemo se ti i ja uvek dobro slagati, poštovati i voleti. Divan je osećaj biti tvoje dete i imati tako dobrog roditelja kao što si ti. Ti si veoma pažljiva majka koja je uvek bila odgovorna prema svom detetu i koja ga je uvek štitila i branila. Uvek možeš računati na moju zahvalnost i moje neizmerno poštovanje prema tebi, ti si osoba koju zaista cenim i koju čuvam duboko u svom srcu. Ljubim te i iskreno volim, mila moja majko.

5) Majko moja, dušo moja, u tvojim očima vidi se samo ljubav i dobrota, ti si osoba koju volim i koju ću voleti čitavog svog života. Ti si anđeo moje sudbine, ti si amajlija koja me čuva i koja mi daje snage i hrabrosti. Kada sam kraj tebe osećam se kao dete, kada sam kraj tebe osećam se mirno, bezbrižno i spokojno. Moje srce je tvoje srce, moja duša je tvoja duša, ti si moja majčica, ti si osoba koja u mom životu vredi više od svega. Šaljem ti puno pozdrava, najiskrenije te volim!

6) Iz dana u dan mi je sve više jasnije da si ti jedina osoba koja je uvek i u svakoj situaciji bila iskrena prema meni. Ti si moja voljena majka i uvek si mi želela sve najbolje i najlepše. Svestan sam te činjenice i upravo zbog toga nikada neću dozvoliti da patiš i da budeš tužna. Uvek ću biti blizu kraj tebe i pažljivo ću te čuvati od svega, ti si moje zlato, moja divna mati. Kao što ptica nikada ne napušta svoje gnezdo, tako te i ja nikada neću napustiti. Volim te puno i želim ti puno sreće!

7) Majko moja, mila i draga, u našem domu ti si osoba koja mi je najdraža i koja je veoma bliska mom srcu i mom biću. Za mene ti si uvek bila nešto posebno, za mene ti si uvek bila osoba koja se razlikuje i izdvaja od svih drugih osoba. Tvoje srce je plemenito, tvoja duša dobra i osećajna, u svakom pogledu, ti si majka za primer, u svakom pogledu, volim te najviše na svetu. Budi mi uvek nasmejana i stalno razmišljaj o radosti i sreći.

Stihovi za mamu

1)

Majko moja, srce moje,

Volim tvoje ruke vredne,

Volim sve što je tvoje,

Želim da vidim tvoje oči čedne.

Ti si moja duša, spas mog života,

Ti si moj anđeo, moj jedini san,

Neophodna mi je samo tvoja dobrota,

Želim da sa tobom provedem svaki novi dan.

2)

Ti si moje zlato, moje vredno blago,

Što imam tebe zaista mi je veoma drago,

Ti si oličenje dobre i nežne majke,

Ti si čudesna i čarobna poput bajke.

Tvoje sam dete i puno te volim zbog toga,

Malo je reći da ću te voleti čitavog života svoga,

Svu ljubav ovoga sveta šaljem tebi i samo tebi,

Dobro znam da bez tebe moj život postojao ne bi.

3)

Majko moja, nežni moj cvete,

Hvala ti za ljubav, hvala ti za sve,

Vreme brzo prolazi, godine lete,

Želim samo da me grle tvoje ruke dve.

Majko moja, moj nežni cvete,

Ljubav prema tebi uvek ću postojati,

Uvek ću biti tvoje malo dete,

Ako treba, svoje srce ću ti dati.

4)

Volim te i toga se ne stidim,

Uživam svaki put kada te vidim,

Ti si veoma nežna, ti si prava dama,

Ti si moja boginja, ti si moja mama.

5)

Majko moja, pesmo moja,

Puno mi znači svaka reč tvoja,

Puno mi znači svaki pogled tvoj,

Bez tebe ne postoji svet moj.

Poruke za majku za rodjendan

1) Majčice moja mila, svaki trenutak proveden sa tobom je poseban, ali postoje posebni trenuci i dani, koji su zaista prelepi i u kojima uživam sa tobom. Takvi trenuci će se dogoditi upravo ovog dana, danas je majko tvoj rođendan i želim da svu svoju sreću podelim sa tobom. Opusti se, neka tvoja duša slobodno plovi okeanima radosti, budi srećna i maštaj samo o lepim stvarima. Kao tvoje dete želim ti sve najbolje u životu, neka ti je srećan rođendan!

2) Svaki tvoj rođendan jako dobro pamtim samo po predivnim trenucima i slobodno mogu reći da svaki tvoj rođendan za mene predstavlja jednu veoma dragu uspomenu. Ti si osoba sa kojom sam proveo čitav svoj život, ti si moja majka, najdraže i najbolje stvorenje koje postoji na ovome svetu. Neka sve u tvojoj budućnosti bude savršeno i neka svaki tvoj novi dan bude prepun radosti. Volim te najviše na svetu i od srca ti želim srećan rođendan! Čestitam ti majko!

3) Draga moja majko, kada sam u tvom društvu, tada mogu da uradim sve što zamislim i poželim. Tvoje društvo mi daje snagu, tvoje društvo mi daje moć. Uvek si govorila da sam ja tvoj dobri i pametni dečak i svaki put kada to čujem iskreno se obradujem. Volim što si uvek izvanredno dobra prema meni i zbog toga ću ti ovog dana uručiti najlepši i najveličanstveniji poklon na svetu. Pre svega, želim da te poljubim i da ti poželim sve najlepše. Svim svojim srcem ti majko želim srećan rođendan!

4) Došao je dan kada svi treba da vide osmeh na tvom lepom licu, došao je dan kada moraš biti srećna, vesela i opuštena. Na moje ogromno zadovoljstvo, došao je tvoj rođendan i neka se svuda oko tebe čuju čarobne violine koje će ti svirati najlepše i najnežnije pesme. Neka ti se ostvare sve rođendanske želje koje dugo želiš i neka tvoj život krene srećnim putem. Volim te, ljubim i grlim, iskreno ti majko želim srećan rođendan!

5) Mila moja majko, tvoje lice je za mene ikona koju svakoga dana gledam i kojoj se svakoga dana molim. Ti si oličenje prave i velikodušne majke i o tome svedoči način na koji si me vaspitala i odgajila. Skromno je reći da je moje detinjstvo kraj tebe bilo savršeno, kraj tebe si nisam osećao loše, kraj tebe nikada nisam osetio strah. Jedan tvoj poljubac je bio dovoljan da sve moje rane zarastu. U to ime, ovog veselog dana želim da te poljubim i da ti pomognem da zaboraviš na sve svoje brige i probleme. Danas je tvoj rođendan i sve što je loše ostavi po strani. Uhvati ritam sreće i prepusti se talasima i vibracijama veselja. Neka ti je srećan rođendan!

Poruke za majku za 8. Mart

1) Mila moja majko, ovoga dana želim da budeš ponosna, vedra i smela. Svima je dobro poznato da su žene najlepša i najplemenitija stvorenja na ovome svetu i ovaj dan upravo govori o svemu tome. Nabaci osmeh na svoje lice, pevaj najlepše i najradosnije pesme i uživaj u prelepom prazničnom raspoloženju. Neka svi brinu o tebi i neka te svi vole. Znaj da te puno volim i da ću ovoga dana učiniti sve što je u mojoj moći kako bi se ti osećala kao najponosnija i najsrećnija žena na svetu. Od sveg srca ti želim srećan 8. Mart! Čestitam ti!

2) Osmi mart je praznik koji govori sve najlepše o ženama i koji slavi sve vrline i pozitivne osobine žena. Ti si moja majka, moje milo srce, veoma mi je drago što je danas tvoj praznik i želim da se osećaš srećno i ispunjeno. Danas, svaka tvoja želja se za mene pretvara u naredbu, tj. zapovest. Obećavam ti da ću ispuniti svaku tvoju želju i da ću uraditi sve kako bi ti ovaj dan provela u radosti i veselju. Volim te čitavim svojim bićem i želim ti srećan 8. Mart majko!

3) Draga moja majko, nikada nisam voleo da budeš tužna i da se osećaš loše. Uvek sam voleo i želeo da budeš srećna i prezadovoljna. Kada se ti osećaš dobro, moje srce peva od sreća i sve u meni se raduje. Došao je 8. Mart i pravo je vreme da se na tvom licu pojavi beskrajno veliki osmeh. Neka svi ljudi ove planete znaju da si ti ponosna žena i majka i da si pronašla svoju životnu sreću. Pre svega, želim ti sve najlepše i najbolje, neka ti ovaj praznink bude zabavan i sjajan. Čestitam ti i želim srećan 8. Mart!

4) Život je nepredvidiv, svakoga dana nam donosi puno iznenađenja i svako od njih je posebno i jedinstveno na svoj način. Iskreno i od sveg srca želim da ti život uvek donosi samo lepa i pozitivna iznenađenja, ti si moja majčica, moje slatko i medeno srce. Ovog prazničnog dana pokaži čitavoj planeti svoju lepotu, dobrotu i gracioznost, budi dama koja će oduševiti sve, budi žena koja će biti svima mila i draga. Budi uvek osoba koja pobeđuje i koja dobro poznaje sreću, želim ti majko srećan 8. Mart!

5) Majko moja, živote moj, veoma sam ponosan na činjenicu što sam tvoje dete i što nosim tvoje gene. Ti si osoba, tj. žena, koja se ističe u svemu i koja nikada nije uradila nešto loše i nepotrebno. Svaki tvoj potez u životu bio je odmeren i ispravan i zbog toga ti se zaista divim. Stigao je dan kada ćemo proslaviti i pomenuti sve tvoje zasluge, stigao je 8. Mart i praznično slavlje može da počne. Neka ti praznik žena donese puno lepih trenutaka i uspomena, čestitam ti i želim svu sreću ovoga sveta!

Leave a Reply