Najlepse poruke i cestitke za veridbu

Čestitke za veridbu

Ljubav je veoma važno osećanje za sve ljude, ljubav predstavlja simbol spajanja, putem ljubavi čovek može da smiri i spasi svoju dušu. Kada se dvoje ljudi vole, normalno je da u njima postoji želja za unapređivanjem i pospešivanjem njihove veze. Veridba je čin koji nagoveštava potencijalno venčanje zaljubljenog para i kao takav predstavlja jedan veoma lep, svečan i ugodan događaj. Veridba predstavlja početnu fazu samog čina venčanja, kada se dvoje vere to znači da je njihova ljubav temeljna i da je spremna za neki viši stepen i nivo. Kada neka vaša draga osoba odluči za brak i reši da napravi veridbu, apsolutno i u svakom pogledu budite uz nju i trudite se da joj što prijatnije i maštovitije čestitate. Najbolji način da to uradite jeste da joj napišete emotivno skladnu čestitku u kojoj ćete joj poželeti puno toga lepog. Ukoliko želite da vašoj dragoj osobi napišete čestitku za veridbu možete iskoristiti neku od navedenih čestitki:

Čestitke za veridbu – bratu

1) Mili moj brate, veoma je lepo što si odlučio da svoj život ispuniš i obogatiš pravim porodičnim vrednostima. Ti i tvoja buduća supruga ste zaista savršen par i pred vama je predivna i presrećna budućnost. Volite se i neka vaša ljubav cveta kao najlepša ruža u bašti, ljubav je sreća, ljubav je radost, ljubav je sve. Tvoj bata te jako puno voli i svim srcem ti želi srećnu veridbu!

2) Moram ti reći da je tvoja odluka da se veriš veoma dobra i ispravna i da će ti upravo ona doneti puno radosti i sreće u daljem životu. Budi uvek kraj svoje ljubavi i iskreno je voli, ljubav je osećanje koje leči sve rane, ljubav može podariti večnu sreću čoveku. Neka ti ovaj svečani dan bude lep i u svakom pogledu prijatan, želim ti brate srećnu veridbu!

3) Dragi moj brate, najsrećniji sam čovek na svetu od trenutka kada sam čuo da ćeš se veriti sa ženom koju voliš i ta vest je za mene predobra i prelepa. Oduvek sam maštao o danima u kojima ćete krunisati vašu ljubavnu vezu i jedva sam čekao dan kada će sve to doći i početi. Ovaj dan će ti pomoći da budeš na korak do venčanja, ovog dana je tvoja veridba i želim ti sve najbolje. Želim ti srećnu veridbu!

Čestitke za veridbu - bratu

4) Prošlo je puno časova, dana i godina i došlo je vreme za velike i prave životne odluke. Došlo je vreme da kreiraš svoju porodicu i da budeš u društvu osoba koje te vole i kojima puno značiš. Kao tvoj brat želim ti najsrećniju i najlepšu veridbu koju bi svaki čovek poželeo, neka vaš zajednički život bude idealan i neka vas ljubav konstanto spaja. Čestitam ti bato veridbu!

5) Bratiću moj mili, fokusiraj se na lepe trenutke i događaje koje su pred tobom i nemoj razmišljati ni o čemu što te ne asocira na ljubav i sreću. Veridba je nešto najlepše i najslađe što je moglo da vam se dogodi i zbog toga vam želim da neograničeno uživate u svemu. Neka u tvom srcu uvek bude ime tvoje buduće ženice i neka njen lik ne izbija iz tvojih očiju. Želim ti grandioznu i veličanstvenu veridbu, od sveg srca ti čestitam!

Čestitke za veridbu – sestri

1) Sestro moja mila, činjenica da sam tvoj stariji brat me obavezuje da te svakodnevno pazim i čuvam, ti si moja sestrica, moje malo srculence i želim da znaš da te volim i obožavam. Tvoja ljubavna veza traje zaista veoma dugo i veoma je prirodno to što ćete se veriti. Neka zablista prsten na tvojoj ruci i neka tvoj ljubavni život bude neverovatno zanimljiv. Od sveg srca ti želim srećnu veridbu!

2) Ljubav može da bude zanimljiva, ljubav može da bude uzbudljiva, jednostavno, ljubav je čudo. Osloni se na nju i veruj u njene moći, sve će biti u redu i sve će na svoje mesto doći. Neka tvoj verinik bude uvek uz tebe i neka te voli do neba, želim vam brak pun ljubavi, u ljubavi se nalazi sve ono što vam treba. Čestitam ti veridbu seko moja!

3) Sestro moja draga, veridba je prelep događaj koga ćeš se rado sećati i koji će u tebi probuditi sećanja na najlepše ljubavne dane. Budi srećna što ćeš kroz neko vreme postati srećno udata žena i uživaj u svakom trenu. Neka zlatni prsten bude na tvojoj ruci i neka sreća bude u tvom srcu, želim ti srećnu veridbu i najiskrenije ti čestitam!

4) Ti si moja golubica bela, ti si moja sekica mila, budi uvek blizu ljubavi i sreće, budi uvek daleko od tuge i sivila. Misli o lepim stvarima i nadaj se dobru, veruj mi da će sve biti kako treba i da ćeš biti uspešna u svemu. Ovaj dan nosi znak tvoje veridbe i jedina moja želja je da ovoga dana budeš najsrećnija i najlepša devojka na svetu. Tvoj brat te voli puno i čestita ti veridbu!

5) Jedina moja seko, neka tvoje srce slobodno uživa u ovom danu i neka sve na tebi blista nekim posebnim sjajem. Neka svi vide da je tvoja ljubav srećna i idealna, neka svi vide da si uspešna u životu i da su ti sva vrata otvorena. Neka ti se život od ovog dana pretvori u najromantičniju i najnežniju ljubavnu priču, čitavim svojim bićem želim ti sve najlepše. Neka ti je srećna veridba!

Čestitke za veridbu – drugu / prijatelju

1) Dragi moj druže, za mene i moj život ti si osoba od velikog značaja, voleo bih da uvek i bez obzira na sve okolnosti budemo dobri i bliski prijatelji. Došao je dan kada ćeš se veriti sa svojom devojkom i zbog toga jednostavno moraš biti srećan. Uhvati je za ruku, poljubi je i stavi joj do znanja da je voliš najviše na svetu, želim vam sreću i samo sreću u zajedničkom životu. Iskreno i od srca ti čestitam veridbu!

2) U životu mi niko nikada nije pomogao kao što si mi pomogao ti, jedini i najbolji moj druže. Mnogo si me zadužio i ovaj dan je idealna prilika da ti se bar malo odužim. Ovog dana biću uz tebe i poželeću ti bezbroj lepih želja, tvoja veridba je za mene veoma jedinstven događaj koji se prosto ne može izbrisati iz memorije. Želim da uvek budeš srećan sa svojom verenicom i da vaš život bude sladak poput najslađeg meda. Neka ti je srećna veridba!

Čestitke za veridbu - drugu / prijatelju

3) Mili moj prijatelju, svaki pravi muškarac mašta i sanja o danu kada će zaprositi svoju dragu i kada će se sa njom veriti. Ljubav usrećuje svako ljudsko biće, ljubav je lozinka koja aktivira radost. Trudi se da tvoja ljubav, tvoja buduća verenica, uvek bude vesela kada se nalazi u tvom društvu i neka svakoga trenutka bude ponosna na tebe. Želim ti sve najbolje u daljem životu i neka svaki tvoj životni plan doživi uspešan ishod. Srećna ti veridba, svim srcem ti čestitam!

4) Ljubav je osećanje koje uvek može da stimuliše čoveka i da mu pruži neophodnu energiju za život pun inteziteta. Veoma je pametno što si odlučio da se veriš sa tvojom voljenom devojkom, vaša veridba je samo početak vaše srećne priče, u budućnosti vaš čeka još puno lepih i ugodnih stvari i događaja. Ti si moj najdraži i najbolji drug i moje srce ti ne može poželeti ništa drugo osim radosti i sreće. Neka sve ljubavne lepote uvek budu kraj tebe, čuvaj svoju sreću i veruj u sebe. Čestitam ti veridbu prijatelju!

5) Najmiliji moj druže, ovog dana pogledaj u nebo, videćeš kako beli oblaci igraju najlepše igre u čast tvoje ljubavi i tvoje veridbe. Veruj mi na reč, veoma srećan zbog tebe i beskrajno mi je drago što će tvoj život postati bogatiji, ozbiljniji i kvalitetniji. Porodica je ključ čovekovog uspeha, imati porodicu znači imati sve. Želim da se vaša veridba što pre preobrazi u venčanje i želim da vaša ljubavna zajednica traje večno. Neka ti je srećna veridba!

Čestitke za veridbu – drugarici

1) Mila moja drugarice, sunce moje drago, dobro se sećam svih tvojih devojačkih snova, svaki od njih bio je vezan za tvoju veridbu i za tvoje venčanje. Sa oduševljenjem ti mogu reći da je došao čas u kome će svi tvoji snovi da postanu tvoja java, danas je tvoja veridba i želim da prsten na tvojoj ručici blista poput tvoje sreće i tvog osmeha. Volim te puno i želim ti svako dobro. Neka ti je srećna veridba!

2) Nikada me nisi uvredila ili povredila, prema meni si uvek bila dobra i korektna i zbog toga ćeš biti moja najbolja drugarica sve dok sam živ. Neverovatno lepo se osećam kada pomislim da ćeš se ovoga dana veriti, zaslužila si da budeš kraj svoje voljene osobe i da uživaš u poljupcima. Neka dan tvoje veridbe bude obeležen lepom atmosferom i dobrim rasploženjem, kao tvoj drug želim ti sve najlepše. Čestitam ti, neka ti je srećna veridba!

3) Draga i jedina moja drugarice, ovog dana nemoj biti skromna, ovog dana od života možeš tražiti sve hoćeš i sve što želiš. Veridba je nešto što će u poptpunosti ulepšati tvoj život i budi radosna što je taj dan konačno došao. Prsten koji će biti na tvojoj ruci svima će staviti do znanja da je vaša ljubav moćna i nepobediva i svima će biti jasno da ste vi savršen par. Želim ti da uvek budeš lepa i zanosna, osećaj se voljeno i budi ponosna. Neka ti je srećna veridba!

Čestitke za veridbu – kolegi

1) Ti si moj kolega i skoro svakoga dana smo zajedno i veoma se dobro poznajemo i družimo. Ti si mi veoma drag i moram ti priznati da te volim kao da si član moje uže porodice. Posao koji radimo nas povezuje i upravo on nam je omogućio da zajedno prođe kroz puno raznoraznih situacija. Bilo je tu lepih momenata, ali i onih manje lepih, ali, sve u svemu, najvažnije je da se lepo družimo i da su naši kolegijalni odnosi vrlo dobri. Današnji dan je veoma važan za tebe i tvoj budući život i od srca ti želim sve najbolje i najlepše. Neka ti je srećna veridba!

2) Dragi moj kolega, zaista si me obradovao kada si mi rekao da ćeš zaprositi svoju voljenu devojku i da ćeš organizovati veridbu. Predivno je što se tako jako i iskreno volite i što ste spremni da bar malo zakoračate u bračne vode. Želim ti puno ljubavi, želim ti dobro zdravlje, neka svaki tvoj novi dan bude lep i uvek oko tebe neka bude slavlje. Čestitam ti i želim srećnu veridbu!

Čestitke za veridbu - kolegi

3) Slobodno mogu reći da si ti kao osoba i kao kolega veoma dobar i pouzdan i upravo te tvoje vrline su me zbližile sa tobom. Dobro znam da će tvoja verenica i nadam se buduća žena, biti neizmerno srećna kraj tebe i da će joj se život sa tobom biti i te kako sladak. Pokloni joj prsten, pokloni joj sebe i svoju ljubav, želim ti srećnu veridbu!

Čestitke za veridbu – koleginici

1) Mila moja koleginice, svaki put se ozarim i razveselim kada vidim tvoje lepo i drago lice. Svaki tvoj pogled je veoma dobroćudan i mio, da nije tebe moj posao dosadan i prazan bi bio. Ovog dana želim ti da budeš prava princeza koja će dobiti zlatni prsten od svog voljenog princa. Neka tvoja veridba bude spektakularno lepa i neka svi ljudi budu očarani njenom lepotom. Kao tvoj kolega i dobar prijatelj želim ti srećnu veridbu!

2) Ozbiljni, svečani i važni trenuci u životu uglavnom su veoma lepi i u čoveku mogu da probude najtananije osećaje. Draga moja koleginice, sve ovo ti govorim jer je danas tvoja veridba, dan koji će ti pomoći da budeš na korak od svojih snova. Neka tvoje srce lupa brzo i jako i neka tvoj osmeh vlada čitavom planetom. Želim da tvoje uzbuđenje dostigne svoj maksimum i vrhunac, želim da tvoje srce izgori od ljubavne vatre strasti. Kao koleginicu te puno volim i želim da znaš da si ti deo mog života i moje svakodnevnice. Neka ti Bog podari sve najbolje, najslađe i najlepše, želim ti srećnu i veselu veridbu!

ČESTITKE ZA RODJENDAN UNUKU

Leave a Reply