Najlepša ljubavna pisma za devojku

Ljubav predstavlja nešto što svakoga trena može da razveseli i usreći čoveka, ljubav je riznica prepuna blaga, ljubav je netaknuto savršenstvo. Ko ne zna šta je to ljubav, on ne zna šta je to život i šta znači uživati u njemu. Ljubav je od ogromnog značaja za svako ljudsko biće, ljubav je u suštini pretvorila čoveka u biće koje ima svoja osećanja i koje ume da kontroliše i kanališe svoje emocije. Budite uvek otvoreni za ljubav i neka ljubav bude vaš najbolji i jedini saveznik u životu. Potrudite se da veza sa vašom voljenom osobom bude krajnje korektna i romantična, potrudite se da joj stavite do znanja koliko je ona zaista važna za vas. Neka vaše reči budu apsolutno romantične i nežne i neka iz njih izbijaju najlepše emocije. Najbolji način da to uradite jeste da vašoj devojci napišete prikladno romantično pisme u kome ćete ostaviti deo vašeg srca. Ukoliko želite da vašoj devojci napišete romantično pismo možete iskoristiti neko od navedenih:

Romantična pisma za devojku

1) Mila moja,

Samo jedna sekunda provedena bez tebe za mene je nepodnošljiva, osećam stalnu potrebu da budeš kraj mene, mom srcu si potrebna ti, moje srce bez tebe vene. Naša ljubavna veza je zaista divna i svaki trenutak proveden sa tobom mi je posebno drag i veoma mi znači što u životu imam tebe. Ti si moja podrška u svakoj situaciji i u svakoj prilici, naša ljubav nastala je od našeg prijateljstva, ti i ja se oduvek privlačimo, ti i ja smo stvoreni da se volimo. Želim da me tvoje usne miluju, želim da još puno lepih i prekrasnih dana provedem sa tobom. Volim te najviše na svetu ljubavi!

2) Draga moja,

Shvatio sam da nije važno šta čovek u životu ima i šta je vremenom stekao, sve to je nevažno i bezvredno i u čovekovom životu vrednost jedino imaju iskrena i čista osećanja. Ti si moja jedina i prava vrednost, ti si moja jedina i prava ljubav i želim da znaš da sa tobom želim da provedem svoju budućnost. Ti si za mene savršena devojka, devojka koja ima puno vrlina i koja se po svemu razlikuje od ostalih. Upravo zbog toga te volim i voleću te sve dok života ima u meni. Dajem ti reč da ću uvek biti tvoj hrabri princ, beskrajno te volim, predivna princezo moja.

3) Jedina moja,

Kada te nisam poznavao i kada nisi bila prisutna u mom životu, osećao sam se jako loše i svaki moj dan bio je melanholičan, tužan i prazan. Bilo mi je potrebno nešto što će me pokrenuti, nešto što će probuditi čoveka u meni i pružiti mi mogućnost da budem srećan. Bog mi je poslao tebe i zbog toga sam mu do neba zahvalan. Ti si nešto najvrednije što sam ikada dobio, ti si moje srce i želim da znaš da sam ludo zaljubljen u tebe. Volim te i želim da uvek budeš moja i samo moja. Kao dokaz moje ljubavi želim da ti ovim rečima pošaljem jedan veliki i vatreni poljubac.

4) Ljubavi moja,

Sa tobom je svaki novi dan interesantna i zanimljiva priča koja nema svog kraja i koja je lepa po svim svojim karakteristikama. Ti si osoba koja sa sobom uvek nosi pozitivnu energiju, ti si osoba koja uvek mašta o sreći i koja uvek veruje u uspeh. Sve to te čini posebnom i te tvoje osobine mi se veoma sviđaju. Moram da priznam da tebi nikako ne mogu odoleti, postoji neka sila koja je jača od mene i mog razuma i zboga toga moram da te volim. Možda je skromno reći da te volim, obožavam te i sa tobom želim da delim sve što imam.

Romantična pisma za devojku

5) Dušo moja,

Ovim rečima želim da ti stavim do znanja da si ti osoba za koju sam spreman da se odreknem svog života. Ti si moja ljubav, a kada je ljubav u pitanju spreman sa da učinim i uradim sve. Za našu ljubav ne postoji nemoguća misija, naša ljubav je osuđena na uspeh i veoma mi je drago zbog toga. Moje srce neprekidno treperi od tvoje blizine, čitavo moje telo drhti kada ugledam tvoje belo i nežno lice, volim te, ti si moja lepa, nežna i graciozna lepotica.

6) Srce moje,

Neki ljudi čitavog života traže svog idealnog partnera i svoju ljubav i u većini slučajeva na kraju sav trud padne u vodu i od svega toga ostane samo razočarenje. Mogu da priznam da sam imao ogromne sreće onog dana kada sam te sreo i upoznao, taj dan je meni veoma važan, jer od tog dana moj život je mnogo bolji i kvalitetniji. Ti si mi otvorila vrata svih odaja u tvom srcu, ti si pružila ljubav i podarila mi epitet srećnog čoveka. U meni gori želja da strasno ljubim tvoje vrele usne, u meni tinja vatra koju tvoji dodiri mogu da rasplamsaju. Volim te puno i želim da naša ljubavna strast traje večno.

7) Medena moja,

Dobro znaš da sam osoba koja ima prefinjena osećanja i uravnotežene emocije, isto tako dobro znaš da bez tebe ne mogu ni jedan trenutak, volim te i imam želju da stalno budeš u mom društvu. Sve moje je u ovom trenutku u tvojim rukama, moje srce pripada tebi i ti imaš svu moć koja je dozvoljena u ljubavi. Vodi me nepoznatim i čudnim ljubavnim putevima, neka sreća bude na svakom našem koraku, neka sve bude romantično i čarobno. Volim te najviše na svetu!

8) Moja srećo,

Kada pogledam tvoje divne plave oči koje se sjaje poput okeana, osećam se veoma srećno i prosto ne mogu da te ne poljubim i zagrlim. Veoma mi se sviđaš i moram ti priznati da je pravo uživanje i zadovoljstvo voleti te i biti sa tobom. Znaj da je moje srce zaključano za sve druge osobe, u tvojim rukama su ključevi koji mogu da kontrolišu čitav moj život i sva moja osećanja. Ti si jedini vlasnik moga srca i želim da to zauvek tako ostane. Moje srce je sigurno uz tebe, volim te do neba i zaljubljen sam u tebe do ušiju.

9) Voljena moja,

Učiniću sve samo da ti svakog momenta u životu budeš srećna i bez briga. To je nešto najmanje što mogu da uradim za dobru i simpatičnu osobu kao što si ti. Ti si nebrušeni dijamant mog srca, tvoja krila anđela će ti pomoći da se vineš u visine i da dotakneš sve što poželiš. Znaj da je moje srce uvek na tvojoj strani i da uvek možeš da računaš na njega, ti si moja devojka i tvoje ime nosim u mojoj duši. Volim te i ljubim srećo moja jedina!

pismo za devojku

10) Moja mila dušo,

Ništa u životu ne mogu uraditi bez tebe, ti si deo moje svakodnevnice, u svakog uglu vidim tvoje milo lice, tvoje usne su polazna tačka za svaku moju životnu avanturu, tvoja ljubav je moja energija i snaga koja mi donosi samo uspehe. Tvoje usne su slađe od šećera, kada te ljubim osećam se savršeno i svaki poljubac je neverovatno interesantan poput leta na neku drugu planetu. Na tvojim usnama ispisana je tajna koja je bila skrivena u mom srci i ta tajna uzdigla je našu ljubav na nivo fenomena. Tebe mogu samo da ljubim i volim, ti si moja devojka i moje zadovoljstvo.

11) Jedina moja ljubavi,

Ljubav prema tebi oduvek osećam, kada si u mojoj blizini moje srce uznemireno lupa i kroz moje telo prođe neka oluja emocija koja me izbija iz svakog koloseka. Ti si za mene više od voljene osobe, ti si moja stast i moja opsesija, stalno mislim o tebi i ne mogu, ali i ne želim, tvoje lice da izbijem iz svoje glave. Otkad se volimo i otkad smo zajedno sve u mom životu je lepo i harmonično, ti si mi donela puno sreće, ti si moja ljubavna blagodet. Iskreno i svim srcem te puno volim!

12) Lepotice moja draga,

Kada razmišljam o životu i problemima koji nam svakodnevno dolaze, utehu pronalazim u ljubavi i mnogo mi je lakše i bolje kada znam da imam tebe i da mogu da računam na tvoju ljubav. Ti si moja nada, ti si moja mila draga, želim svi da znaju da na ovome svetu imam samo tebe i da si ti moj ponos i moj jedini spas. Naše ljubavi se ne stidim i nikada se neću stideti, ona je nešto što se ne može rečima dočarati, ona je veličanstvena i izvanredna. Volim te i neka te ove moje reči maze i grle poput najnežnijih i najprisnijih dodira i zagrljaja.

13) Srce moje drago,

Kada te ljubim tada osećam da poljupcima pišem najlepše i najromantičnije pesme i stihove, naša ljubav je živopisna i nju krase veoma lepi i istančani tonovi. Tvoje usne su slatke i vrele poput tople čokolade, sva moja pažnja usmerena je kada tebi i moje oči ne silaze sa tvog tela. Volim te u potpunosti, volim te bez ikakvih ograničenja i veoma mi je stalo do tebe. Neka ti moji poljupci prave društvo u dugim noćima i neka se čitav svet trese od zemljotresa naše ljubavne romanse.

14) Lepoto moja,

U svakoj sitnicu pronalazim nešto što me navodi da te još više volim i da maštam o tebi. Jasno mi je da ne mogu da te ne volim, sve i da ne želim da te volim, ja to moram. Naprotiv, stvarno volim da te volim, volim što sam tvoj muškarac i što si ti moja devojka. U životu nikada neću sresti osobu koja je bolja, lepša i pametnija od tebe, ti si dama bez mana, ti si moj nežni ljepotanko. Volim te i kunem ti se da ću te uvek voleti i da ću uvek biti samo tvoj.

ljubavno pismo za devojku

15) Draga moja leptirice,

Sunce me je obasjalo kada si ti došla u moj život, na prstima, tiho, ušunjala si se u moje srce i u njemu posadila najlepše i najraskošnije cveće ljubavi. Poznanstvo sa tobom bilo je zasita lepo, ali ljubav sa tobom je puno lepša i uzbudljivija, kada smo zajedno tada znam da mi više nije potrebno i da kraj sebe imam sve što mi treba za uživanje i mir. Želim da svoje nežne dlanove staviš na moje ruke, želim da ti tiho šapnem nekoliko lepih i preslatkih reči, želim da sa tobom uplovim u okeane i mora strasti. Volim te!

16) Boginjo moja,

Često sanjam kako naši poljupci lepršaju nebom i kako ispisuju poruku koja je upućena svim ljudima, a ta poruka glasi: „Volite se, ljubav je sve što imamo“. Ljubav mi je objasnila da je čovek samo jedna prolazno biće na ovom svetu i da ukoliko on ne ispuni svoj život stvarima i ljudima koje voli, može se reći da je izgubio život i da je uzalud potrošio vreme. Ovu činjenicu poštujem i praktikujem i ona mi je donela tebe i moj život pretvorila u superiornost. Volim te, moja ružo mila, volim te kraljice moja!

17) Najdraža moja,

Sve u životu delim sa tobom, zajedno prolazimo kroz sreću i radost, ali i kroz patnju i tugu, zajedno se borimo sa svim problemima i zajedno učestvujemo u svim borbama. Lepo je kada čovek ima nekoga sa kim može sve da deli, lepo je kada čovek pronađe ljubav svog života i kada svoj život posveti toj ljubavi. Naša ljubavna lađa plovi hitro i stabilno uzburkanim morem, neki talasi pokušavaju da je sruše, ali ne brini, tu su naši poljupci koji krote sve talase i koji stišavaju svaku oluju. Daj mi ruke i zažmuri, pruži svoj dlan, želim da ti predam svoje srce. Volim te!

18) Najmilija moja,

Navikao sam da svaki sekund života provodim sa tobom, navikao sam da gledam tvoje lice čedno, navikao sam da uživam u toplini tvojih reči, tvoje divne reči bude sva moja čula. Ta navika se zove ljubav i bez te navike se ne može živeti, tvoje ime je sinonim za ljubav, a ljubav je sinonim za moj život. U tvojim sjajnim očima nalaze se Amorove strele koje probadaju moje srce i koje mi nedaju mira. Tvoje oči me mame, tvoje oči me zovu da ti se predam. Volim te najviše na svetu golubice moja!

Leave a Reply