Najlepša ljubavna pisma za dečka

Ljubav je osećanje koje savršeno spaja radost i bol, patnju i sreću, ljubav je osećanje koje uči ljude šta je to život i kako se treba živeti. Bez ljubavi planeta cela bi se srušila i zauvek nestala, ljubav je najvažnija stvar u životu, ljubav je uvek polazna tačka svake životne priče. Kada čovek u svom srcu nosi ljubav tada on može da bude apsolutno miran i spokojan, jer tada zna da je u njegovoj duši samo radost. Nemojte da se stidite da iskažete osećanja prema vašoj voljenoj osobi, neka ona zna da je vaše srce njeno i da je beskrajno volite. Neka vaš dečko u svakom trenutku zna koliko ga volite i koliko vam on zaista znači. Najbolji način za to jeste da mu napišete lepo romantično pismo u kome ćete otvoriti vaše srce. Ukoliko želite da vašem dečku napišete romantično pismo možete iskoristiti neko od navedenih:

Najlepša ljubavna pisma za dečka

 • Mili moj, tvoje usne otklanjaju svaki moj bol i svaki moj strah. Ti si moj zaštitinik, moja prva i jedina ljubav, ti si sve u mom životu. Kada sam sa tobom radujem se svakoga trenutka, ti si osoba koja me ispunjava i motiviše, ti si osnova mog života i neprikosnoveni vladar u kraljevstvu mog srca. Volim te najviše na svetu i od sveg srca želim da uvek budem tvoja. Šaljem ti puno poljupca ljubavi!
 • Život nas je slučajno spojio i podario nam svu sreću ovoga sveta, ljubav nam je pokazala da su čuda moguća i da čovek u svakom trenutku može da bude srećan. Voleti tebe zaista je lepo, ti si momak koga bi svaka devojka poželela da ima kraj sebe, ti poseduješ sve ono što se meni dopada, ti si šarmantan i neodoljiv i veoma mi je drago što si moj i samo moj. Biću uvek tvoja devojka koja te grli i ljubi i koja ti nesebično daje svoje srce. Volim te puno!
 • Dragi moj, kada sam sa tobom osećam se snažno, moćno i samouvereno, ti si moja životna snaga, ti si čovek zbog koga živim i zbog koga verujem u sreću. Kada te kraj mene nema moje srce izgara od tuge, tvoje lice je neophodno mojim očima, tvoje usne preko su potrebne mojim usnama. Na ovome svetu ništa nije sigurno i tačno, ali dobro znam da je naša ljubav nešto najsigurnije i najsvetlije što postoji na ovome svetu. Želim da uvek budem tvoja devojka, volim te i znaj da si u mom srcu.
 • Slučajno sam šetala dugačkom i nevažnom ulicom, bio je to, na prvi pogled, dan kao i svaki drugi. Ali, ne, taj dan je mnogo toga promenio u mom životu, od tog dana moje srcu drugačije lupa i više nije u mom vlasništvu. Tog dana sam upoznala tebe, ljubavi moja, dovoljan je bio samo jedan tvoj pogled da ti se u potpunosti predam. Ti si muškarac mog života, ti si mi pružio ljubav o kojoj sam uvek maštala, volim te i želim da uvek budemo srećni, veseli i radosni. Volim te najviše na svetu!
pismo za decka
 • Dušo moja, tvoje snažne ruke su nešto najlepše što sam ikada videla i dodirnula, ti si pravi muškarac koji voli svoju devojku i koji neprestano brine o njoj. Iskreno želim da ti se zahvalim za svu pažnju koju si mi pružio, ti si veoma nežna i pažljiva osoba i pravo je bogatstvo imati te. U mom srcu uvek biće tvoje ime, ti si moja ljubav i znaj da se ponosim time. Volim te beskrajno!
 • Nikada nisam bila tako srećna kao onoga dana kada sam te upoznala i prvi put zagrlila i poljubila. Sve to desilo se veoma spontano i lagano, ljubav je sama komponovala najnežnije tonove, ljubav je sama pisala najlepše i najnežnije stihove. Svaki naš zajednički trenutak je nezaboravan i neponovljiv, naša ljubav je jedinstvena i po svemu se razlikuje od svih ostalih. Ti i ja smo savršen par, naša veza je idealna i to će uvek tako biti. Znaj da te tvoja mila princeza puno voli i da stalno misli na tebe i tvoje usne.
 • Prinče moj dragi, kraj tebe se osećam kao prava dama koja je pronašla čoveka svog života i koja beskrajno uživa u njegovoj ljubavi. Svaki naš poljubac me upravo podseća na tu činjenicu, tvoje usne su čarobne, tvoje usne su nešto najslađe što postoji na ovoj planeti. Kada se zagrlimo tada možemo jednim korakom da obiđemo čitav svet, naša ljubav može sve, naša ljubav nam uvek pruža sreću i zadovoljstvo. Volim svaku tvoju reč, svaki tvoj uzdah, svaki tvoj pogled, jednostavno, volim te najviše na svetu!
 • Kada me uhvatiš za ruku moji koraci su lagani i svaki korak me vodi ka ostvarenju svih mojih snova. Tvoja pojava mi uvek donosi radost i sreću, ti si čovek koji me je naučio da se radujem i da volim život, ti si pozitivna i draga osoba u svakom smislu te reči. Volim te i tvoje ime je stalno u mojim mislima, svakoga trena si u mojoj glavi, svakoga trena maštam o tebi. Ti si moja ljubav jedina, ti si moj mili dečko i želim da znaš da te neizmerno volim.
 • Najdraži moj, želim da ti predam svoje telo, svoje srce, svoju dušu, sve svoje. Ti si moja ljubav i tebi sve to pripada, naša ljubav nas obavezuje da sve delimo, naša ljubav nas je pretvorila u jedno biće. Jako želim da te ljubim i grlim, željna sam tvoje ljubavi, željna sam ljubavne vatre i strasti, željna sam tebe i tvojih usana. Bez obzira na sve uvek ću te voleti i uvek ćeš biti moja jedina ljubav.
pismo za decka kojeg volim
 • Kada mi dođeš u snove uvek doneseš sa sobom neku vedrinu i svežinu koja me miluje poput letnjeg povetarca. Ti si osoba koja je uvek nežna i koja me nikada ne može povrediti, tvoje srce me privlači i svaki trenutak proveden sa tobom za mene predstavlja pravo uživanje. Tvoja romantična duša je nešto što je jedinstveno i veoma vredno, za mene ti si najromantičniji, najlepši i najbolji muškarac koji postoji. Presrećna sam što si ti moj dečko i volim te puno!đ
 • Najmiliji moj, želim da uvek maštamo o ljubavi, želim da sreća uvek bude u našim snovima, želim da samo ljubav čini naš život, želim da uvek budem kraj tebe. U mom životu mi niko nije važniji od tebe, ti si jedina osoba koja je prema meni uvek iskrena i otvorena, ti si jedini muškarac koji mi je pružio pravu ljubav i koji me bezuslovno voli, poštuje i ceni. Zbog toga ću te uvek voleti svim svojim srcem i znaj da ne postoji ništa jače i moćnije od naše vatrene ljubavi.

Romantična pisma za devojku

 • Mila moja, ti si anđeo koji je sleteo na moj dlan i koji me je nežno poljubio i otkrio mi najlepše i najslađe tajne ljubavi. Tvoji dodiri me miluju, tvoje ruke su nežne i želim da ih mazim i ljubim. Želim da te zagrlim i prislonim uz sebe, želim da te branim i čuvam od svega. Sa tobom želim da provedem čitav svoj život, ti si ta koja me čini srećnim, ti si moja radost i moja ljubav najveća. Volim te najviše na svetu!
 • Naša ljubav je lepa poput naših najdivnijih snova koje smo sanjali sve ove godine, naša ljubav je pravo čudo, naša ljubav je jedina prava vrednost. Moram ti priznati da stalno maštam o tebi i o našim poljupcima, između nas postoji neka sila koja nas privlači i koja mi ne daje mira. Ta sila mi stalno govori da moram te grlim i ljubim, ta sila mi govori da si ti moja devojka i da te volim najviše na svetu.
 • Draga moja, kada padne noć i kada se na nebu pojavi žuti mesec, moje srce jako lupa u ritmu tvojih usana i moje srce žudi za tobom. Ti si moja želja, moja krv vrela, svaki tvoj dodir budi u meni nešto što nedoljivo prija mom telu i mojoj duši. Svaki dan proveden sa tobom mi pruža šansu da budem srećan i ispunjen, ti si moja ljubav i svaki trenutak sa tobom je zaista poseban. Iskreno i svim srcem te volim!
 • Dugo sam tražio devojku koja će me razumeti i koja će me uvek i bez obzira na sve iskreno voleti. Sada znam da sam imao puno sreće onoga dana kada sam sreo tebe i kada sam te upoznao. Imam osećaj da si ti moj dar sa neba, ti si za mene nešto najvrednije i najdragocenije, ti si ljubav mog života, ti si moja devojka i izuzetno mi je zbog toga drago. Moj život bez tebe bio je prazan kao more bez mornara, tvoje oči ispunile su moju dušu, tvoje srce je u mom pronašlo svoj dom. Volim te najviše na svetu ljubavi moja!
 • Moja ljubavi, neopisivo sam srećan kada pomislim da si ti moja devojka i moja ljubav, ti si osoba koja zrači lepotom i dobrotom, ti si nežni anđeo koji me je naučio šta je to sreća i šta je to prava i čista ljubav. Sudbina nas je na sebi svojstven način magično povezala i pružila nam šansu da zajedno uživamo u sreći. U to ime želim da uvek budemo zajedno i da ljubav bude među nama, sve moje pripada samo tebi, ti si moja devojka i volim te do neba!
 • Kada te poljubim osećam da sam najsrećniji i najzadovoljniji čovek koji postoji, tada znam da sam ostvario sve svoje želje, snove i ciljevi. Želim da znaš da si ti jedina svrha mog života, svakoga trena živim za tebe, ti si u mojim mislima i snovima, ti si moja želja jedina. Dobro znam da je naša ljubav veoma jaka i da može da prebrodi sve neželjene situacije koje nam život donosi. To je odlika čiste i iskrene ljubavi, to je plod naše strasti i naših emocija. Volim te najviše na svetu draga moja!
lepo pismo za devojku
 • Najdraža moja, svakoga trena sam sve više sigurniji da bez tebe ne mogu da živim i da je tvoje prisustvo moja jedina i najveća životna potreba. Sa tobom je sve lepo i divno, ti si ukras mog života, ti si sreća koja se nalazi na mom dlanu. Želim da te čuvam samo za sebe, želim da sa tobom uživam i da naša srca uvek budu kao jedno. Volim te i ljubim dušo moja mila!
 • Sećam se dana kada smo bili dobri prijatelji i kada smo se družili i dobro zabavljali. Još od tih dana mi je bilo jasno da smo ti i ja nešto više od prijatelja i da među nama postoji nešto neobično što nas konstantno privlači. Vremenom, ljubav je učinila svoje i učinila nas srećnim i zadovoljnim ljudima, naša ljubav je ulepšala naš zajednički život i omogućila nam da uživamo u svemu. Moja je sreća što si ti moja devojka i pravo je zadovoljstvo deliti ljubavne čarolije sa tobom. Volim te!
 • Jedina moja, sa radošću dočekujem svaki novi dan jer znam da ću isti podeliti sa tobom, u tvom društvu je sve lepo i slatko, sa tobom je sve u znaku radosti i sreće. Od tvog predivnog imena čitavo moje biće drhti, tvoje ime za mene je tajna koju nikada neću odati, tvoje ime je za mene je najlepša i najnežnija reč. Svaki put kada izgovorim tu reč kroz mene prođe neka struja koja mi jasno govori da si ti moja ljubav i moja romantična lepotica. Volim te i voleću te sve dok sam živ i dok postojim.
 • U mom životu je samo jedna stvar dovoljna da budem srećan i da uživam u svemu što je u mojoj blizini, ta stvar si ti, jedina moja ljubavi. Ti si za mene poput najlepše pesme koja me svakodnevno raduje i veseli, u tvom biću postoji nešto skriveno, nešto što me privlači i što me veže za tvoje srce. Želim da zajedno stvramo i kreiramo našu srećnu budućnost, želim da naša ljubav bude temelj svih naših životnih pohoda i avantura. Potrebna nam je samo ljubav, par zagrljaja i nekoliko osmeha i čitav svet će biti u našim rukama. Volim te puno srce moje!

Leave a Reply