Čestitke za rodjendan sestriću

Čestitke za rodjendan sestriću

Porodica predstavlja koren svakog čoveka, porodica je nešto bez čega se ne može živeti, porodica je sve. Kada čovek ima svoju porodicu, tada može biti potpuno srećan i može dobiti sve što poželi. Porodica je ključ svakog životnog uspeha, porodica je srž svakog ljudskog života. Od krucijalnog je značaja da porodični, tj. familijarni odnosi, budu veoma dobri i korektni, jer bez toga sve može pasti u vodu. Veoma je lepo kada se svi u porodici vole i medjusobno poštuju, veoma je lepo kada svi dobro saradjuju. Rodjendan predstavlja savršenu priliku da se čitava porodica okupi na jednom mestu, rodjendan je savršena prilika za radost i sreću. Kada dodje rodjendan vašeg dragog sestrića, budite vedri i dobro raspoloženi i pokušajte da mu na što finiji i lepši način čestitate. Najbolje rešenje za to jeste da mu napišete toplu i iskrenu rodjendansku čestitku. Ukoliko želite da vašem dragom sestriću napišete rodjendansku čestitku, možete iskoristiti neku od navedenih:

Čestitke sestriću za rodjendan

1) Mili moj sestriću, moje srce nikada nije pravilo razliku izmedju tebe i moje dece, ti si meni oduvek veoma drag, ti si moja junačina, moje srce. Svim svojim snagama i silama ću se uvek boriti za tebe i tvoj život, sve tvoje mi je izuzetno važno i zbog toga sam spreman na sve. Volim te puno, volim te iskreno, želim ti da ovaj rodjendan proslaviš na najbolji i najveseliji mogući način. Neka ti je srećan rodjendan!

2) Ti si momak koji je uspešan u svemu i koji pred sobom ima veoma lepu, spokojnu i sigurnu budućnost. Drago mi je što je sve tako, ti si moj sestrić i do tvog života mi je veoma stalo. Kada imaš problema, obrati se meni i za sekund ćemo rešiti i prevazići sve, ti si jako dobar dečko i moja pomoć će ti biti uvek na raspolaganju. Danas je tvoj rodjendan, danas budi nasmejan i veseo, danas se prepusti uživanju. Želim ti puno najboljih i najlepših rodjendanskih želja, neka ti je srećan rodjendan!

3) Dragi moj sestriću, svoj život ne mogu da zamislim bez tebe i tvog prelepog imena. Ti si nešto najlepše u mom životu, ti si moj verni prijatelj i drago mi je što se savršeno razumemo. Želim da naš odnos uvek bude ovako lep i prijatan, želim da se uvek družimo i volimo. Takodje, želim da svaki tvoj novi dan bude pun sreće i uživanja, želim da uvek budeš čovek koji je beskrajno veseo. Neka ti ovaj rodjendan bude lep, sjajan i radostan, od srca ti čestitam!

Čestitke za rodjendan sestriću

4) Nikada nemoj da prihvataš poraze, uvek se bori za sebe i nikada nemoj da odustaješ od borbe. Tvoj ujka je svakog trenutka uz tebe, tvoj ujka te voli najviše na svetu. Verujem u tebe, verujem da će tvoj životi biti savršen i idiličan. Ti si momak koji ima puno potencijala i siguran sam da će tvoje ime otvoriti sva vrata uspeha. Želim ti puno radosti, zdravlja, ljubavi i sreće, neka ti ovaj dan bude zabavan. Srećan ti sestriću rodjendan!

5) Jedini moj sestriću, ti si jedno nežno i veoma lepo vaspitano i odgojeno biće i zbog toga ću uvek prema tebi biti dobar, osećajan i nežan. Ne volim kada patiš i kada se loše osećaš, svaka tvoja suza predstavlja jedan moj životni poraz, ali, svaki tvoj osmeh predstavlja jednu moju životnu pobedu. Presrećan sam što je došao tvoj rodjendan i u to ime ti želim sve najlepše u daljem životu. Neka ti je srećan rodjendan!

6) Veoma divno i lepo se osećam kada znam da u životu imam jednog veoma lepog, pametnog i plemenitog sestrića. Ti si momak koji je sjajan kao dukat, ti si primer i oličenje dobrote, volim što se razlikuješ od svih ostalih i ponosan sam što si deo naše porodice. Moja je sreća osmeh tvoj, tvoje zadovoljstvo je moja radost, neka ti se ovoga dana ostvare svi snovi i neka ti u životu bude sve lepo. Srećan ti rodjendan sestriću!

7) Sestriću moj mili, život ponekad može da bude težak i komplikovan, ali, ti imaš svog ujaka i on će ti zaista pomoći u svemu. Ne brini, daću sve od sebe da uvek budeš bezbrižan, daću sve od sebe da svakog trenutka budeš srećan. Želim da tvoji životni dani budu savršeno lepi, želim da te sve oko tebe veseli i neizmerno raduje. Došao je tvoj rodjendan i najiskrenije ti želim sve najbolje i najlepše. Neka ti je srećan rodjendan!

8) Veoma si mi simpatičan još od onih dana kada si bio malena bebica, ti si za mene uvek bio poseban i svakog trenutka sam znao da ću te puno voleti. Oduvek sam voleo da budem ujka i zaista uživam u toj životnoj i porodičnoj ulozi. Radujem se što je došao tvoj rodjendan, radujem se što ćeš biti veseo i radostan, šaljem ti puno pozdrava i poljubaca. Želim ti srećan rodjendan sestriću!

Čestitke za 18. rodjendan sestriću

1) Dragi moj sestriću, još uvek ne mogu u potpunosti da shvatim da više nisi malo dete, još uvek ne mogu u potpunosti da shvatim da si porastao i postao pravi momak. Važno je da je sve u redu i da si srećan i zadovoljan sobom. Želim ti da uživaš u mladosti i svim njenim čarima, želim da uživaš u lepoti i u svim lepim stvarima. Stigao je tvoj 18. rodjendan i sada je savršena prilika da ti poželim svu radost ovoga sveta. Neka ti je srećan 18. rodjendan!

2) Veoma dobro znam da se nalaziš u godinama koje su najbolje i najlepše, veoma dobro znam da je mladost divna i u potpunosti te razumem. Želim ti da uvek vodiš miran, srećan i spokojan život, želim ti da uvek budeš čovek koji ima sve što mu treba. Neka tvoje srce zna samo za lepe osećaje, neka ti život donosi samo lepa i pozitivna iskustva. Ti si moj omiljeni sestrić i želim da znaš da te volim beskrajno mnogo. Neka ti je srećan 18. rodjendan, od srca ti čestitam!

3) Mili moj sestriću, tvoje društvo mi izuzetno prija i puno mi znači što tebi mogu reći sve. Na neki način, ti si najbolji i najbliži prijatelj, ti i ja se veoma lepo slažemo i neka to uvek bude tako. Ti si osoba koja prolazi kroz fazu odrastanja i kroz fazu sazrevanja i veoma je važno da uvek budeš srećan i zadovoljan. Pred tobom je veoma lep i značajan dan, pred tobom je tvoj 18. rodjendan. Želim ti puno uspeha i radosti, želim ti perspektivnu i impresivnu budućnost. Neka ti je srećan 18. rodjendan!

4) Ti si osoba koja me nikad nije ostavila na cedilu, ti si deo moje porodice, ti si deo mog života, ti si moj sestrić i zbog toga te volim do neba. Uživaj u svojim godinama i predaj se uzburkanim talasima mladosti i sreće. Veruj mi na reč, uvek ćeš biti apsolutno srećan sve dok misliš o sreći i sve dok ljubav nosiš u srcu. Tvoj ujkica ti želi veselu i divnu zabavu, tvoj ujkica ti želi savršen i idealan život. Neka ti je srećan 18. rodjendan!

Čestitke za 18. rodjendan sestriću

5) Voljeni i jedini moj sestriću, dugo sam čekao ovaj dan, dugo sam čekao trenutak kada ćeš postati punoletan i kada ću ti poželeti sve najlepše želje koje postoje na ovoj planeti. Tvoj 18. rodjendan je za mene najveličanstveniji i najznačajniji dogadjaj, tvoj 18. rodjendan je za mene nešto zaista posebno. Od srca ti želim da uvek budeš čovek koji se raduje svom životu i koji uživa u svakom trenu i u svakoj sitnici. Želim ti sve najbolje, neka ti je srećan 18. rodjendan!

6) Od ovog dana će ti svi govoriti kako više nisi dete i kako moraš uvek biti ozbiljan. Sve to je u suštini tačno, ali ne mora te reči bukvalno da shvataš. Ti si još uvek mlad i pred tobom je bezbroj prilika za zabavu i uživanje. Potrudi se da iskoristiš svaku od tih prilika, samo jednom se živi i zbog toga neka tvojim životom upravlja tvoje srce. Tvoj ujka ti želi sve najlepše, volim te i iskreno ti čestitam. Neka ti je srećan 18. rodjendan!

7) Sestriću moj dragi, veoma se prijatno osećam kada razgovaram sa tobom i kada zajedno razmenjujemo razna mišljenja. U svakoj tvojoj rečenici mogu se pronaći mudre i zrele reči, sve to svedoči da si ti odrastao i da si spreman za dalji život. Danas je tvoj 18. rodjendan i od ovoga dana će tvoj život krenuti da ide putevima koji su samostalniji, slobodniji i ozbiljniji. Želim da u tvom daljem životu sve bude u redu, želim ti srećan 18. rodjendan!

8) Iz dana u dan rasteš i postaješ sve ozbiljniji i zreliji, upravo zbog toga mi je veoma toplo oko srca, upravo zbog toga sam veoma raspložen i srećan. Ti si za mene najbolji sestrić i neka ceo svet zna za to, neka tvoj 18. rodjendan bude veličanstven i raskošan, neka tvoj 18. rodjendan bude radostan i zabavan. Želim ti prelepo veselje, želim ti sve najbolje i najlepše. Neka ti je srećan 18. rodjendan sestriću moj dragi!

Čestitke za prvi rodjendan sestriću

1) Mili moj sestriću, detence moje lepo i malo, ti si nežan poput pahuljice, ti si lep poput andjela, ti si najsladja bebica koja postoji na ovom svetu. Prošlo je tačno 365 dana od tvog rodjenja i ta informacija nam govori da je došao tvoj prvi rodjendan. Neverovatno sam uzbudjen zbog toga i veoma sam srećan zbog tebe. Želim da budeš uvek nasmejan, veseo i radostan dečkić, želim da porasteš veliki i da u životi imaš sve. Neka ti je srećan 1. rodjendan!

2) Kada dodirnem tvoje malene ručice, osećam kako sve u meni topi od miline i topline, ti si moj sestrić, ti si najlepša beba koju su moje oči ikada videle. Prava je sreća što te imam u životu, prava je sreća što si se uselio u moj život. Ovog dana želim da te uzmem u naručje i da te poljubim, ovog dana ti želim sve najsrećnije i najlepše rodjendanske željice. Volim te najviše na svetu, želim ti srećan 1. rodjendan sestriću!

3) Dragi moj sestriću, dovoljno je samo da si u mojoj blizini, dovoljno je samo da osetim otkucaje tvog srca i sve što je loše u mom životu u trenu nestaje. Ti si moja sreća, moja svakodnevna radost, moja vizija i moja nada za bolje sutra. Volim te čitavim svojim srcem, volim te čitavom svojom dušom, volim te i uvek ću te voleti. Danas je tvoj 1. rodjendan i moje srce treperi od radosti, neka ti sudbina podari prelepo detinjstvo i neka sreća uvek bude sa tobom. Želim ti sve najlepše, neka ti je srećan 1. rodjendan sestriću!

4) Ti si neverovatno simpatičan, sladak i divan dečak, ti si pravi lepotan, ti si prava momčina. Zaista je prelepo što je naša porodica tvojim rodjenjem postala bogatija za jedan dečiji plač, zaista je lepo što si se ušunjao u naše živote i što si osvojio naša srca. Kao tvoj ujak želim ti čarobno i veselo detinjstvo, neka svi tvoji budući dani budu spokojni i neka se u tvojim očima uvek vidi sreća. Neka ti ovaj dan bude sjajan, čaroban i bajan i neka tvoj osmeh vlada čitavom planetom. Želim ti srećan 1. rodjendan voljeni moj sestriću!

5) Sestriću moj, šećeru moj mali, u tvojoj malenoj dušici nalazi se sve što mi je potrebno za sreću, radost i veselje. Tvoje malene zlatne ručice su moje najveće bogatstvo, ti si moj drugi sin, ti si moja duša. Volim da se igram sa tobom, svaki trenutak proveden sa tobom je prepun sreće i uživanja, ti si dečak koji me uvek oraspoloži, ti si bebica koju ne umem da ne volim. Pred tobom je detinjstvo, pred tobom su dani u kojima ćeš odrastati i sazrevati, pred tobom su brojne avanture i raznorazne igre. Želim da uvek budeš živahan, želim da u životu letiš i lepršaš krilima poput šarenog leptirića. Obećavam ti da ću uvek biti tvoja senka, obećavam ti da ću te uvek voleti. Iskreno i od srca ti želim sve najbolje i najlepše, neka ti je srećan 1. rodjendan!

Leave a Reply