Čestitke za rodjendan prijateljici

Čestitke za rodjendan prijateljici

Prijateljstvo je nešto što je vrednije od svih dragocenosti, prijateljstvo je najveće bogatstvo sveta, prijateljstvo je čudo. Imati prijatelja kraj sebe znači biti stalno srećan i zadovoljan, imati prijatelja kraj sebe znači imati sve. Čovek bez prijatelja je čovek koji se oseća loše i neprijatno, u svakom pogledu, usamljenost razara čoveka i nanosi mu puno štete. Kada je čoveku teško, tu je prijatelj ili prijateljica, da mu pomogne i da mu pruži ruku. Čovek bez prijatelja je kao put bez putnika, čovek je biće koje se mnogo bolje oseća u društvu i upravo zbog toga mu je ono neophodno. Kada se približi rodjendan neke vaše drage prijateljice, budite pažljivi i nežni i pokušajte da joj na što prijatniji i originalniji način čestitate rodjendan. Najbolje rešenje za to jeste da joj napišete toplu i osećajnu rodjendansku čestitku. Ukoliko želite da nekoj vašoj dragoj prijateljici napišete čestitku za rodjendan, možete iskoristiti neku od navedenih:

Čestitke za rodjendan drugarici

1) Drugarice moja draga, ti si veoma dobra i emotivna devojka i kada se nalazim blizu tebe osećam se neverovatno. Ti si dar prirode, ti si osoba koja me u potpunosti razume i sa kojom se fantastično slažem. Iskreno želim da naše prijateljstvo traje večno, uživam u tvom društvu, jer ti si zaista izvanredna drugarica. Danas je tvoj rodjendan i želim ti da se u budućnosti ostvariš u svemu što želiš, neka ti sve ide lako i dobro. Želim ti srećan rodjendan!

2) Ti si osoba za koju sam spreman da odem na kraj sveta, ti si moja najbolja drugarica, ti si moje svetlo na kraju tunela. Družimo se dugi niz godina i moram priznati da dobro pamtim svaki trenutak koji sam proveo sa tobom. Jednostavno, uživam u tvojoj vedrini i slatkoći i sa velikim oduševljenjem iščekujem svaki naš susret. Želim da znaš da te tvoj drug puno voli i da ti želi predivnu i fantastičnu rodjendansku zabavu.  Neka ti ovaj rodjendan donese sve što tvoje srce poželi, od srca ti čestitam! Srećan ti drugarice rodjendan!

3) Drugarice moja mila, ti i ja imamo savršen odnos i sve medju nama dobro i fantastično funkcionišemo. Ti i ja smo veoma slični i potpuno se slažemo u svemu. Upravo zbog toga smo ti i ja najbolji prijatelji i neka to uvek tako ostane. Došao je tvoj divan dan, došao je tvoj rodjendan. Čitavim svojim bićem želim ti sve najbolje i najsrećnije u daljem životu, tj. u budućnosti. Budi uvek zadovoljna svojim životim i beskrajno se raduj i veseli. Neka ti je srećan rodjendan!

Čestitke za rodjendan drugarici

4) Kada sam se osećao loše i neprijatno, ti si bila kraj mene i tešila me, pričala si mi samo lepe stvari, pričala si mi samo o sreći. Nikada me nisi napustila i zaboravila, uvek si bila prema meni osećajna i dobra. Sve to me tera da ti kažem da si ti najbolja drugarica koja postoji na čitavoj planeti. Ti si moj milosrdni andjeo i neka te Bog učini najradosnijom devojkom na svetu. Ljubi te tvoj drug i želi ti puno lepih i zanimljivih rodjendanskih želja. Neka ti je srećan rodjendan! Čestitam ti!

5) Mila i draga moja drugarice, ovoga dana nemaš ni jedan jedini razlog da budeš tužna i neraspoložena. Ovaj dan je u potpunosti tvoj i iskoristi ga za druženje i zabavu. Budi kraj svojih dragih osoba i neka svuda oko tebe budu vibracije dobrog raspoloženja. Veoma se radujem zbog tvog rodjendan i jako želim da te zagrlim. Kao tvoj drug želim ti sve najbolje, neka ti život u budućnosti bude lep kao slika. Želim ti srećan rodjendan!

6) Kada vidim osmeh na tvom licu, tada se osećam zadovoljno i lepo, ti si moja drugarica i kao osoba si mi veoma važna. Danas je tvoj rodjendan i dajem ti reč da ću danas biti čovek koji će ispunjavati sve tvoje želje. Na tebi je samo da kažeš to što želiš i jednim potezom ruke ostvariću sve tvoje želje. Raduj se i nemoj kriti svoju sreću, budi vesela i dobro se zabavljaj. Želim ti puno topline, smeha i radosti, neka ti je srećan rodjenadn drugarice!

Čestitke za rodjendan drugarici koja je daleko

1) Draga moja drugarice, jako mi je teško kada pomislim da nisi blizu mene i da si veoma, veoma daleko. Ne želim da sećam onog dana kada si otišla i kada si napustila naše mesto. Rekla si mi da ćeš da se vratiš i upravo to me raduje i daje mi nadu. Živim za dan kada ćeš mi opet doći, ti si moja jedina i najbolja prijateljica, želim da budemo zajedno i da se družimo. Iako si daleko od mene, nisam zaboravio da je danas tvoj rodjendan. Želim ti sve najbolje i najlepše, želim ti puno sreće, ljubavi i uzbudjenja. Čestitam ti rodjendan!

2) Znam da daljina izmedju ljudi ne može i ne sme da pokvari njihove odnose, ali veoma mi smeta što si daleko od mene i želim da sve to promenim. Ti si moja drugarica, moje milo sunce i jedva čekam dan kada ću ponovo ugledati tvoje drago lice. Jako mi je krivo što ovog dana ne mogu biti kraj tebe, jako mi je krivo što ne mogu lično da ti čestitam. Jedino što mogu jeste da ti ovim putem poželim puno radosti i lepih momenata u budućnosti. Od srca ti želim srećan rodjendan drugarice!

3) Mila moja drugarice, duša me boli što si tako daleko od mene i što ne mogu sa tobom uživo i normalno da razgovaram. Veoma mi nedostaju tvoje tople reči, veoma mi nedostaju tvoji topli pogledi. Danas je tvoj rodjendan i da si blizu mene toplo bih te zagrlio i poljubio. Ali, bez obzira gde se nalaziš, ti si moja dobra prijateljica i ja te volim najviše na svetu. Želim ti najsrećniji i najveseliji rodjendan ikada, uživaj u svemu, uživaj u sreći. Svim svojim srcem ti čestitam rodjendan!

4) Uvek sam znao da si ti osoba koja mi puno znači u životu, ali, kada si otišla, bio sam još više svesniji te činjenice. Neopisivo puno mi nedostaješ i svakog trena mislim na tebe. Nedostaju mi naši zajednički trenuci, nedostaju mi naši razgovori i naše šale. Nažalost, ovaj tvoj rodjendan nećemo proslaviti zajedno, ali, bez obzira na to, želim ti zaista sve najdivnije. Znaj da te tvoj drug iskreno voli i da jedva čeka da se vratiš. Srećan ti rodjendan drugarice!

5) Jedina moja drugarice, dan kada si otišla zauvek će mi ostati u najgorem i najružnijem sećanju. Ne volim rastanke i svaki rastanak mi veoma teško pada. Jedva čekam da svane dan kada ćeš pokucati na moja vrata, ti si moja voljena drugarica, ti si moja jabuka od zlata. Danas je tvoj rodjendan, danas je tvoj praznik. Obećavam ti da će sve najlepše želje koje ti želim preleteti brojne kilomtere koje nas dele i da će doći do tvog srca i do tvoje duše. Neka ti je srećan rodjendan!

6) Pamtim svaki tren našeg rastanka i moram ti priznati da me boli duša kada se setim tih trenutaka. Živim sa nadom da ćeš mi što pre doći, drugarice moja, živim sa nadom da ćeš mi se vratiti. Tvoj rodjendan je za mene uvek bio dan koji se po svemu razlikuje, tvoj rodjendan je za mene uvek bio nešto sjajno i izvanredno. Neka ti se sve rodjendanske želje realizuju u što kraćem vremenskom periodu, budi mi uvek vesela, zdrava i srećna. Molim te da se što pre vratiš, veoma mi nedostaješ. Neka ti je srećan rodjendan drugarice.

7) Najmilija moja drugarice, u svakom mom pogledu si ti, bez tebe mi je veoma teško i u mom srcu je samo jedna želja. Ta želja je da se što pre vratiš, želim da mi dodješ i da zaboravimo na sve što je loše i neprijatno. Naše drugarstvo je nešto posebno i ne smemo dozvoliti da to izgubimo. Ovog predivnog dana je tvoj rodjendan, znam da si veoma daleko, ali, bez obzira na to, veoma sam srećan zbog tebe i želim ti veselo i uzbudljivo rodjendansko slavlje. Čestitam ti rodjendan i želim sreću i samo sreću.

Rodjendanske čestitke za drugaricu koja vam je značajna

1) Draga moja drugarice, za tebe sam emotivno vezan i moram ti reći da sam veoma ponosan zbog toga. Ti si oličenje jedne moralne i dobroćudne osobe i pravo je zadovoljstvo družiti se sa tobom i deliti ovaj život. Kada mi je bilo teško, ti si uvek bila kraj mene i to je nešto što neću nikada neću zaboraviti. Upravo zbog toga sam uvek i svuda spreman da stanem na tvoju stranu i da te zaštitim. Ti si moja najbolja drugarica i moje sve na svetu. Neka ti ovaj rodjendan donese sve blagodeti ovoga sveta, od srca ti želim sve najbolje. Srećan ti rodjendan! Čestitam ti!

2) Ti i ja smo se upoznali u školi, ti i ja se družimo još od detinjstva. Naš odnos predstavlja savršenstvo, naš odnos je idealan i u svakom pogledu poseban. Ti si osoba prepuna topline, ti si jedno nežno i iskreno biće. Kada sam u tvom društvu osećam se prelepo, tvoje prisustvo me čini srećnim i zadovoljnim. Želim da naše drugararvo traje još milion godina, želim da te ovog dana zagrlim kao drugaricu. Neka ti u životu sve blista i cveta i neka te sreća prati još mnogo, mnogo leta. Ljubim te i želim ti srećan rodjendan drugarice!

3) Mila moja drugarice, malo je reći da si ti meni veoma značajna u životu, tvoje društvo je neophodno za moje srce, jednostavno, tvoje društvo je lek za moju dušu. Naša bića su na neki način povezana i ta veza naziva se iskreno prijateljstvo. Ti i ja u životu delimo sve i neopisivo mi je drago zbog toga. Iskreno verujem da će uvek tako biti, jer pravo prijateljstvo uvek pobedjuje. Pre svega, želim ti svu radost i sreću ovoga dana, neka ti se ostvare sve željice i neka tvoje srculence bude veselo. Takodje, želim ti sve najlepše u životi, neka ti je srećan rodjendan!

Rodjendanske čestitke za drugaricu koja vam je značajna

4) Svakog trena si u mojoj glavi, u mojim mislima, svakog trena si u mom srcu, u mojoj duši. Ti si moja jedina i najbolja drugarica i kao osoba mi jako puno značiš. Druženje sa tobom me čini raspoložnim i srećnim, druženje sa tobom je pravo zadovoljstvo, prava avantura. Došao je tvoj rodjendan i kao tvoj drug želim ti da budeš beskrajno vesela i opuštena. Neka na tvom andjeoskom licu pršti samo osmeh i neka ceo svet drhti od tvoje radosti. Kao drugaricu te volim najviše na svetu, od sveg srca ti želim srećan rodjendan!

5) Najmilija i najdraža moja drugarice, ti i ja smo zajedno odrasli i zajedno smo upoznali život i sve njegove mane i vrline. Ti i ja se nikada nismo posvadjali, uvek smo se dobro slagali i uvek je tolerancija bila medju nama. Želim da znaš da te puno volim kao osobu i kao drugaricu i da te smatram za deo svoje porodice. Ovog predivnog i prelepog dana želim da budeš najsrećnija, najveselija i najzadovoljnija žena na svetu. Neka ti život bude lep i ugodan kao tvoj najlepši i najnežniji san, iskreno ti želim srećan rodjendan!

Emotivne rodjendanske čestitke za drugaricu

1) Drugarice moja, srce moje, prema tebi sam uvek bio otvoren i iskren i upravo zbog toga želim sada nešto da ti priznam. Priznajem da si ti osoba bez koje moj život gubi svaki smisao i priznajem da si ti najbolja drugarica koja postoji u čitavom univerzumu. Hvala ti što si tu kraj mene, hvala ti za sve lepe dane i trenutke druženja i zabave. Od srca te pozdravljam i želim ti da maksimalno uživaš u ovom divnom danu. Neka ti ovaj rodjendan ispuni srce toplim i lepim emocijama i neka ti podari sve najlepše u životu. Želim ti srećan rodjendan!

2) Kada čujem tvoje milo ime, moje srce obuzme neopisiva toplina i od te topline se sav istopim. Ti si moja najbolja drugarica i poznajem te otkad znam za sebe, zaista mi puno značiš, zaista me za tebe vežu iskrene emocije. Danas je tvoj rodjendan i svim svojim srcem želim ti uspešan i perspektivan život u budućnosti. Neka ti je srećan rodjendan drugarice!

Leave a Reply